Fa Karórák


Miért viseljünk Fa Karórát?

 

A termékek más anyagokból történő előállítása szén-dioxidot bocsát ki, amelyek károsak a környezetre. A fából készült karórák viselése megszünteti ezeket a tényezőket. Ön az ilyen természetes termékek népszerűsítője.

A fa különlegessége, hogy természetes, lényegében könnyű anyag. Az óra súlya kényelmesebbé teszi az órákat. Sokkal jobb tartozék, mint bármely más, ami nem akadályoz munka vagy játék közben.

Az utóbbi időben a karórák korszerű termékké váltak. Ma már a megjelenésről van szó. A ruhák időről-időre megváltoztatják a trendjét, és sokkal szebb órákat is terveznek. Ezzel az előrelépéssel egy fából készült óra megszakítja a monotonitást, és kiemel minket a tömegből.

A darabjaira bontott fa egy bizonyos kialakítású és mind más mintázattal rendelkezik. Tehát amikor egy újabb fából készült karóra készül árnyalatban és mintázatban eltérőek, tehát nincs két teljesen egyforma fa karóra. Annyira egyedi órákat viselsz ha ezekből a típusokból vásárolsz, mintha egyedileg neked készítették volna őket.

A hagyományos órák idővel hibáztatnak. Minél többet használod, annál jobban elkopik. Viszon a fa az életkorral jobb lesz. A fa órájának ragyogása jobb lesz a légkörben.

A fa sokkal fenntarthatóbb, mint az egyéb órák készítéséhez használt bányászati ​​anyagok; de azt mondják, természetesen nem minden fákból készül: a mozgás mechanikája kvarc vagy fémes lesz, így soha nem fogsz 100 százalékos fát viselni a csuklóján.

A fa nagyszerű és sokoldalú anyag az órák számára, különösen akkor, ha könnyen megújuló forrásokból, például bambuszból, vagy még jobb, regenerált keményfából származik, mint például ébenfa, szantálfa vagy zebrafa.

Minden iparágnak saját trendje és stílusa van, a z óragyártás sem kivétel. Az órák evolúciója státuszszimbólumokká váljon, dicséretes. Csakúgy, mint a ruhák és a hajviselet, az órák sem állnak messze a saját stílusaik és trendjeik követésében. Ezek a luxus csukló kiegészítők minden évben precízen vannak kialakítva, és a technológiai fejlődésen és az egyedülálló ötleteken alapulnak, amelyek közvetlenül érintik a fogyasztókat. 

A tervek, funkciók és a felhasznált anyagok a trend fő elemei. Minden high-end márka versenyez a másikval, hogy egy-egy fajta terméket készítsen. Annak érdekében, hogy a fogyasztói piacot erősen megtartsák, minden márka figyelemmel kíséri a feltörekvő trendeket és a jövőbeli stílusokat. Az eddigi legjelentősebb trend a „zodiákus jelek” alapján készült órák viselése volt.

Határozottan azt mondanám, hogy nehéz megszabadulni az elhanyagolt élettől, de amikor a kalandos lélek elkezdett vágyódni, semmi sem akadályozhatja meg, hogy előre menjen. Egy hétvégén semmi sem volt jobb, mint bekapcsolni a motorom gyújtását, és néhány kilométerre elmenni az erdőbe. Előttem a pusztában voltam, de ezúttal a csend és a nyugalom szürreális volt, és a magány az óra szükségessége volt.

Minden attól függ, hogy az idő, az a gondolat, amikor megnéztem az órámat, egy barátságos tehetséges fa karórát. Meg kellett csodálnom a stílusos órát, ami az én társam volt az életben mindenhol a legokosabb és klasszikusabb módon.

Tehát, ha az idő a kezében van, kapja meg ezt a high-end fából készült órát, hogy emlékeztesse magát arra, milyen szép az idő és a környezet.

Kétféle óramű mozgató rendszert ismerhetünk. Automata és quartz szerkezet. Röviden ismertetném a működésüket.

Mi az automatikus mozgás?

Az automatikus órában az "automatikus" egy normál mechanikus mozgás egy olyan kiegészítő mechanizmussal, amely a kinetikus energiát potenciális energiává alakítja. Más szavakkal, amikor a felhasználó mozgatja a csuklóját és ezzel a karórát, ezt a mozgást a feszítő rugó feszítésére használják. A jármű gravitációja lehetővé teszi a lendkereket, akár központi, háromnegyedes, akár mikrorotorosként , a föld közepére tervezték . Egy kis átviteli lánc kiterjeszti a kapott kinetikus energiát a hordóra.

Az automatikus szerelvény kivitelétől függően ez utóbbi két összetevőből áll: Kettős hatású emelővel rendelkező automatikus órák kezdetben váltóváltóval rendelkeznek. Fontos a rotor mozgásának helyesbítése. Az energiatermelés tehát független a forgásiránytól. Az évtizedek során a műszaki szakemberek és az óraművek különböző polarizációs rendszerekkel álltak elő, amelyek fogaskerekek, mancsok vagy excenterek segítségével működnek.

Quartz óraszerkezet előnyei

A kvarcmozgásokat általában olcsóbbnak és gyakoribbnak tekintik. Az órák szerelmesei inkább a kifinomultan tervezett mechanikus órákra támaszkodnak. De mi mögött van egy kvarcmozgalom? Kiemelünk néhány előnyt és hátrányt az Ön számára.

1. A kvarcmozgások nagyon pontosak és karbantartásmentesek A legnagyobb előnye az összes többi mozgáshoz képest a pontosság. A kiváló minőségű kvarcmozgás csak körülbelül 1-2 másodpercet veszít havonta, amelyet a mechanikus órák messze nem hoznak létre. Az óra kvarckristály, amelynek frekvenciáját kvarckristály tartja. Tehát az idő pontosan mérhető. Ezenkívül a kvarc mozgását nem kell fenntartani, ellentétben a mechanikus órákkal, amelyek nagyon drágák lehetnek.

2. Az akkumulátor élettartama nagyon magas A kvarc órák akkumulátorral működnek. Olyan gazdaságosak, hogy csak 3-5 évente cserélni kell őket.

3. A hiányzó órák csökkenti a költségeket A kiváló minőségű kvarcmozgások már viszonylag olcsón előállíthatók. A kvarcóra, sok apró nélkül, tökéletes mindennapi használatra.

A kvarcmozgás apró hátránya

Az akkumulátor cseréje

Rendszeres időközönként - körülbelül négyévente - meg kell cserélni az akkumulátort, ezt egy órában végezzük, de nagyon gyorsan és egyszerűen.

További leírást a Kinja profilunkon találsz!

Filippo Piazza Fa Karóra

Luca Blu Marino Fa Karóra